Jump to content

Polyinterfaces Not Found


esloyer

Recommended Posts

@Jimbo I'm having an issue with getting the Harmony Hub server started. I followed the directions, however, when I go to start the server, I see the following errors in the log:

 

5/5/2020, 5:29:55 PM - info: HarmonyHub(4): NodeServer Disconnected.
5/5/2020, 5:29:55 PM - info: MQTTS: polyglot_frontend-jm2RK authenticated successfully.
5/5/2020, 5:29:55 PM - info: MQTTS: Client Connected: polyglot_frontend-jm2RK
5/5/2020, 5:29:55 PM - info: MQTTP: Frontend Websockets interface Connected. 
5/5/2020, 5:29:55 PM - info: ISY: Got Version 5.0.16C
5/5/2020, 5:29:58 PM - info: HarmonyHub(4): Processing command: start
5/5/2020, 5:29:58 PM - info: NS: Starting Local NodeServer HarmonyHub profile number 4 :: Version 2.4.3
5/5/2020, 5:29:59 PM - error: NSChild STDERR: HarmonyHub: Traceback (most recent call last):
  File "./harmony_hub.py", line 7, in <module>
    import polyinterface
ModuleNotFoundError: No module named 'polyinterface'

5/5/2020, 5:29:59 PM - info: HarmonyHub(4): NodeServer Disconnected.

I'm running on a RPI4 with Buster using the latest PolyGlot V2 and the latest Harmony Hub server

Link to comment
Share on other sites

@Jimbo I really appreciate the response. I've PM'd you the logs, however, manually running the install appears to of fixed the issue. Let me know if there is anything further you need from me to help you figure out what was happening

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Who's Online (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      36.6k
    • Total Posts
      368.3k
×
×
  • Create New...