Jump to content

RESOLVED - I replaced my PLM module, with a newer one,


poormonkey

Recommended Posts

I just had to replace my PLM module. I did a delete PLM, restore PLM, and then restore devices. I noticed in my programs I am not getting any of the "control" updates from any of my switches on or off. So, none of my programs are working since I am doing some basic programs while looking at if a switch control has been turned "on" or "off" . I did the event viewer, with the level 3. I don't have anything coming up on the window when I turn on any switches on or off any where in the house. All the scenes have been properly restored and are working. The only time in the event viewer on level 3 I see anything is when I use the web interface to turn on or off a switch. This did all work before replacing my PLM module. Did I get a bad PLM? I am running firmware version 2.8.16 and plm 2413s firmware v1.7

 

Win 7

Java 6 update 34

Avg Internet Security 2012

 

 

 

 

Anyone have any ideas on this?

 

Thanks...

Link to comment
Share on other sites

Select Tools/Diagnostics/PLM Info/Status.

 

Verify connected and that the PLM address matches the new address.

 

-Xathros

Link to comment
Share on other sites

Wrong sequence. Never do a Delete Modem (PLM). When the Delete PLM was issued it removed all references to the PLM. Issuing a Restore Modem (PLM) after that will not bring back the link records.

 

Go to a backup before the Delete PLM. Reboot with the new PLM. Then do a Restore Modem (PLM) to change all PLM references from the old address to the new address.

Link to comment
Share on other sites

Wrong sequence. Never do a Delete Modem (PLM). When the Delete PLM was issued it removed all references to the PLM. Issuing a Restore Modem (PLM) after that will not bring back the link records.

 

Go to a backup before the Delete PLM. Reboot with the new PLM. Then do a Restore Modem (PLM) to change all PLM references from the old address to the new address.

 

Ok, thanks, I will give that a shot. In the process now of restoring devices....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Who's Online (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      36.6k
    • Total Posts
      368.1k
×
×
  • Create New...