Jump to content

Z-Wave Thermostats


KSchex

Recommended Posts

I have 3 of these in my home:  Honeywell YTH8320ZW1007/U Z-Wave Enabled Programmable Thermostat.

Same here -- happy with the Honeywell TH8320ZW1000 (aka YTH8320ZW1007).  Some people don't like the touchscreen and limited ability to control the backlight.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Same here -- happy with the Honeywell TH8320ZW1000 (aka YTH8320ZW1007).  Some people don't like the touchscreen and limited ability to control the backlight.

Do you have issues with the Honeywells losing connection?  All 3 of mine have done it at random times.  Just started about a month ago.  Reseating the Zwave card fixes it, but it is annoying.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

I've also periodically "lost" connection with the Honeywell.  It's pretty rare, but it has happened at least once on each of the 8 I have installed.  Usually a reconnect and you're fine (i.e. you don't have to repair or exclude/include it).  

It's too bad because the Honeywell is a very good ZWave tstat otherwise and it's one of the only ones I've found that consistently (or at all) sends updates when it turns on heat or cool (most dont, though you can poll them).  If you want to write any logic or have app-level updated when actually heating and cooling, thats pretty important.  Specifically, the CT100 does not send status when starting/ending a heating/cooling cycle.

Link to comment
Share on other sites

Do you have issues with the Honeywells losing connection?  All 3 of mine have done it at random times.  Just started about a month ago.  Reseating the Zwave card fixes it, but it is annoying.

I added a square of dense foam between the Z-wave card and the cover, solved the problem.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...