Jump to content

Having trouble getting messages


mkorhummel1

Recommended Posts

I have recently began setting up an ISY module for an office. I am programming leak sensors in the event the office floods and I am having trouble receiving messages. I have the program set up so that Multiple people will get an alert in the event of a flood however when I test the program I am the only one who seems to be getting a message along with an email. (The only difference is that I am running IOS on my phone while the other parties are on Android). I have spent hours trying to figure out what may be causing this and I seem to be at a dead end. 

On another note, when I run "Test" to try to send out messages I do not get a message. I find this weird since I am getting messages when I run a program. 

Any help would be appreciated!  

Another thing that I forgot to mention...These parties were getting messages before however the ISY seems to not be sending them anymore. Not too sure why this could be the case. 

 

Link to comment
31 minutes ago, mkorhummel1 said:

I have recently began setting up an ISY module for an office. I am programming leak sensors in the event the office floods and I am having trouble receiving messages. I have the program set up so that Multiple people will get an alert in the event of a flood however when I test the program I am the only one who seems to be getting a message along with an email. (The only difference is that I am running IOS on my phone while the other parties are on Android). I have spent hours trying to figure out what may be causing this and I seem to be at a dead end. 

On another note, when I run "Test" to try to send out messages I do not get a message. I find this weird since I am getting messages when I run a program. 

Any help would be appreciated!  

Another thing that I forgot to mention...These parties were getting messages before however the ISY seems to not be sending them anymore. Not too sure why this could be the case. 

 

- Default Mail: Do not use the default mail service that goes through UDI. Use your own throw away account for the ISY Series Controller.

- From: If you're using G-Mail insure you have a valid from otherwise mail will be dropped or not sent.

- WiKi: https://wiki.universal-devices.com/index.php?title=ISY994:Configure_Mail_Server_Settings

- Logs: https://wiki.universal-devices.com/index.php?title=ISY-99i/ISY-26_INSTEON:Errors_And_Error_Messages#SMTP_Errors

Link to comment

Here are the error logs I received. 

Time                       User     Code Message
Tue 2020/01/28 12:01:59 PM System -170001 [TCP-Conn] -1/-140002, CLI-HAMW
Tue 2020/01/28 12:02:24 PM System -170001 [TCP-Conn] -1/-140002, CLI-HAMW
Tue 2020/01/28 12:34:44 PM System -170001 [UDSockets] HTTP:41 error:6
Wed 2020/01/29 07:28:41 AM System -251007 ZW 38 42 012A03E5010B0004 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...