Jump to content

ISY of Polisy lost access to portal but 994i has access!!!


macjeff

Recommended Posts

I setup my new ISY on Polisy.

I registered it on the Portal and it was there. 

I paid for 2 years so I could have both ISY running.  SO both are licensed.

I restored the backup and then did the migration in the portal.  I turned OFF the transfer portal license because I already had one.  This step was to get alexa over.

then NEW ISY went offline.

Now in portal it shows offline and the ISY is working but the PORTALS section is gone in configuration.

I tried to restore again.  Same thing.

I tried another machine to make sure its not any JAVA issue same thing.

Good news is I transferred my alexa spokens back to other ISY.

How do you WIPE an ISY on Polisy and start over without backup?  Maybe its my backup but I also tried an older one.

 

Link to comment
1 hour ago, macjeff said:

I setup my new ISY on Polisy.

I registered it on the Portal and it was there. 

I paid for 2 years so I could have both ISY running.  SO both are licensed.

I restored the backup and then did the migration in the portal.  I turned OFF the transfer portal license because I already had one.  This step was to get alexa over.

then NEW ISY went offline.

Now in portal it shows offline and the ISY is working but the PORTALS section is gone in configuration.

I tried to restore again.  Same thing.

I tried another machine to make sure its not any JAVA issue same thing.

Good news is I transferred my alexa spokens back to other ISY.

How do you WIPE an ISY on Polisy and start over without backup?  Maybe its my backup but I also tried an older one.

 

If you check the Configuration page on IoP, the "Portal" tab is probably missing. You can also go to Help - Manage Modules to see if it says all up to date. I had the same issue when I did my two units, this is a known bug.

Completely finish setting up your IoP, then send an email to UD with your UUID # and tell them you restored a back up from ISY994 to IoP, lost your previously approved IoP license and the "Portal" tab is missing from IoP Configuration page. Also, let them know if you want your ISY 994 Portal license transferred to IoP, or just to restore your previous IoP Portal license.

They respond very quickly during working hours. After they do what you need to do, you will need to go to Help Manage Modules and it will ask if you want to install. Or, it might pop up to install after logging in. Give it a few minutes, then approve and shortly afterward, your portal will show on line again.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...