Jump to content

v0.9.13 Ecobee New 3rd Party Code Every time


macjeff

Recommended Posts

Been running 0.9.13 since it came out and no problems BUT I never restarted.

Today we had violent storms and lost power a few times.   Not sure if that is related to problem, but afterwards I had to restore a few devices.

Anyways my server was rebooted so nodelink was not running.

I started it up and it gives me a new 3rd party code.   I entered it in ecobee site and it accepted it

Inside the ISY the data came in so all looks good but the last thing in my log for 10 minutes was still the new code.

So i rebooted again and it gives me a new code.

Not sure what the issue is but there is data in the ISY. for all the sensors and stuff.....here are my logs

 

Last login: Mon May 14 20:54:39 on ttys001
files:~ sadmin$ mono /Applications/NodeLink.exe
2018-05-14 20:55:11 - ISY NodeLink Server v0.9.13 started
2018-05-14 20:55:11 - OS: Darwin ******   13.4.0 Darwin Kernel Version 13.4.0: Mon Jan 11 18:17:34 PST 2016; root:xnu-2422.115.15~1/RELEASE_X86_64 x86_64
2018-05-14 20:55:11 - Mono version: 5.2.0.215 (d15-3/da80840 Thu Jul 20 16:43:07 EDT 2017)
2018-05-14 20:55:11 - Web config server started
2018-05-14 20:55:11 - ISY resolved to 172.16.1.225
2018-05-14 20:55:12 - ISY Node Server config detected (profile 1)
2018-05-14 20:55:16 - Alarm: EVL User Login - Password Sent [hwalrm1]
2018-05-14 20:55:16 - Alarm: EVL User Login Successful [hwalrm1]
2018-05-14 20:55:16 - Alarm: Status Request Sent [hwalrm1]
2018-05-14 20:55:22 - Ecobee: New 3rd party app code is XXXX [ecobee1]
 

** entered code and waited a while anbd then rebooted

Reboot


files:~ sadmin$ mono /Applications/NodeLink.exe
2018-05-14 21:57:47 - ISY NodeLink Server v0.9.13 started
2018-05-14 21:57:47 - OS: Darwin  **** 13.4.0 Darwin Kernel Version 13.4.0: Mon Jan 11 18:17:34 PST 2016; root:xnu-2422.115.15~1/RELEASE_X86_64 x86_64
2018-05-14 21:57:47 - Mono version: 5.2.0.215 (d15-3/da80840 Thu Jul 20 16:43:07 EDT 2017)
2018-05-14 21:57:48 - Web config server started
2018-05-14 21:57:48 - ISY resolved to 172.16.1.225
2018-05-14 21:57:52 - Alarm: EVL User Login - Password Sent [hwalrm1]
2018-05-14 21:57:52 - Alarm: EVL User Login Successful [hwalrm1]
2018-05-14 21:57:52 - Alarm: Status Request Sent [hwalrm1]
2018-05-14 21:57:58 - Ecobee: New 3rd party app code is XXXX [ecobee1]

Link to comment
Share on other sites

I know that NodeLink will not retain the new pin number through a reboot until successful data transfer has happened right into ISY. That tells me the data in ISY may have been old and not a recent update.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...