Jump to content

Support Thread: IoX v5.8.4 (June 27, 2024)


Recommended Posts

Hi Chris,

Does this release fix the issue with the bluetooth service losing its setting upon reboot?

Backing up 5.8.4 took less than two seconds. Most impressive.  I had to check my file list to make sure it actually backed up as I never received a "backing up" notice.

 

Edited by Techman
Link to comment
3 hours ago, Techman said:

Hi Chris,

Does this release fix the issue with the bluetooth service losing its setting upon reboot?

 

Not that I'm aware of.

3 hours ago, Techman said:

Backing up 5.8.4 took less than two seconds. Most impressive.  I had to check my file list to make sure it actually backed up as I never received a "backing up" notice.

 

Yes, we've moved the bulk of the work from the Admin Console to the eisy and it sped things up quite a bit!  I'll see why we are missing the completion notification.

  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
9 minutes ago, wrj0 said:

My eisy upgrade to v5.8.4 went well and backups are indeed very fast.

My backup file size went from 6400KB in v5.8.3 to 225KB n v5.8.4.
Am I missing anything?

Yes, we are no longer backing up the node status history database (the database used by UD Mobile to show charts for the ongoing activity of your devices).  This database can grow to a significant size so we're deciding on the best direction for pruning it and backing it up.

  • Thanks 1
Link to comment
14 minutes ago, Chris Jahn said:

Yes, we are no longer backing up the node status history database (the database used by UD Mobile to show charts for the ongoing activity of your devices).  This database can grow to a significant size so we're deciding on the best direction for pruning it and backing it up.

Thanks, Chris.

Link to comment

Something janky happened with my plug-ins post upgrade — only two of twelve will restart — Ecowitt and ST-Sonos.  I’ve tried reinstalling all of them to no avail.  No doubt Python related?

Link to comment
16 minutes ago, Bumbershoot said:

Something janky happened with my plug-ins post upgrade — only two of twelve will restart — Ecowitt and ST-Sonos.  I’ve tried reinstalling all of them to no avail.  No doubt Python related?

If you have not upgraded in a while there is a new python.  The UDX upgrade rebuilds it.   Did you wait until it said to reboot?  Mine took a good 15 minutes when I did that upgrade a week or 2 ago.

Link to comment
Just now, macjeff said:

If you have not upgraded in a while there is a new python.  The UDX upgrade rebuilds it.   Did you wait until it said to reboot?  Mine took a good 15 minutes when I did that upgrade a week or 2 ago.

I did wait, yes.  I think I’ll give another reboot and see what happens.

Link to comment
On 6/28/2024 at 5:10 PM, Bumbershoot said:

Something janky happened with my plug-ins post upgrade — only two of twelve will restart — Ecowitt and ST-Sonos.  I’ve tried reinstalling all of them to no avail.  No doubt Python related?

This issue is resolved.  For whatever reason, the install wasn't pointed at the latest repositories.  A simple file edit, reboot of the eisy and a reinstallation of the plugins resolved it.

Link to comment

Greetings.

I've gone ahead and performed the upgrade.  After install I am able to log into the management console and all my devices are listed etc.  I come to find that I can no longer manage any devices.
Z-Wave and Zigbee report not responding and my PLM status report not connected.

I have power cycled the system and  restarted the IoX several times with no success.

Is there something additionally I can try?

 

Cheers,
Ken.

Link to comment

@Bumbershoot

Cam you elaborate on

Quote

This issue is resolved.  For whatever reason, the install wasn't pointed at the latest repositories.  A simple file edit, reboot of the eisy and a reinstallation of the plugins resolved it.

I upgraded my Polisy and None of my plugins connect. re-install doesnt help

Link to comment

Resolved here too thanks Michal and a ticket.

issue was a file set to update to quarterly, not latest.   Suspect this occured when there was an update failure a couple of years ago when some of us changed the file to get back up

Link to comment
17 minutes ago, bgrubb1 said:

Resolved here too thanks Michal and a ticket.

issue was a file set to update to quarterly, not latest.   Suspect this occured when there was an update failure a couple of years ago when some of us changed the file to get back up

Sorry I didn't see this earlier, but I had exactly the same issue.  Easily resolved.

Link to comment
Posted (edited)

I just tried upgrading from 5.8.3 to 5.8.4 and all seemed to go well with getting 4 finalization beeps.  I cleared Java and downloaded new launcher.  I went to connect to admin console and was indicating still on 5.8.3 so I initiated a reboot and have now lost connectivity.  I never got the 4 beeps and when opening the launcher, my local address is no longer showing and only the "polisy.local" address shows up with a UUID of all "0" except for the final digit which is "1" but is showing it is on 5.8.4.  I have tried power cycling the Polisy and the same issue occurs.  When I try going to the portal address in the launcher and log in, all devices are showing no status or functionality.  My whole system is now down and I have submitted a ticket so am just awaiting a response.

Edited by n_sievers
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...